... a jak se dneska daří Vám?...

... MALIČKOST?

14. 11. 2011 10:01
Rubrika: Nezařazené

"Cože? Já? Proč.. Proč.. Proč zrovna já?!", říkala si jedna mladá dívka, když se zamýšlela nad svým životem a nedovedla si uspořádat své myšlenky.. Zrovna měla volno a jako nejlepší využití svého času jí připadalo zamyslet se nad sebou, co a jak bude dál.. Školu měla dobrou, rodinu taktéž, usměvavá, na první pohled bez starostí, a přece uvnitř hlodal malý červík, který se neustále ptal na to samé: "Jaký má, moje drahá, tvůj život smysl?"

"Je ten smysl ve škole, do které chodím? Je ten smysl v pomoci rodině, domácnosti, druhým? Je ten smysl v zájmech a koníčkách?", přemýšlela.

" KDE VLASTNĚ JE? "

A pak na to přišla...

O koho se může vždy opřít, když potřebuje pomoci? Kdo jí rozumí, i když neodpovídá obvyklým způsobem? Na koho se může vždy spolehnout a nikdy ji nezklame? Na koho často v denním shonu zapomíná a On tu přesto je a trpělivě čeká, až za Ním přijde? Kdo je tichý a přece tolik chápavý? Komu se může se vším svěřit? Kdo nad ní drží svou ochrannou ruku? Kdo jí ukazuje směr, kterým se má vydat? Čí přítomnost si neuvědomuje a On tu stále s ní je?

Ano, není to žádná maličkost, je to velký zázrak.. Je to On.. Je to Ten, na nějž by ona i my všichni měli častěji dávat, je to Ten, který to s námi myslí nejlépe, je to Ten, který když nám nedá to, co my chceme, dá nám něco jiného a ještě lepšího...

Pro nás jsou to jen tři písmena... Tři písmena, ve kterých je však obsaženo vše, co si člověk může přát.. Lásku, věrnost, přátelství, radost,...



... BŮH ...

 

A co znamená BŮH pro Tebe?

 

Zobrazeno 429×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková